Acana Highest Protein Kitten Recipe 1.8 кг
search
  • Acana Highest Protein Kitten Recipe 1.8 кг
  • Acana Highest Protein Kitten Recipe 1.8 кг
  • Acana Highest Protein Kitten Recipe 1.8 кг

Acana Highest Protein Kitten Recipe 1.8 кг

Штрих-код: 0064992723255

Acana Highest Protein Kitten Recipe - Преміальний сухий корм для кошенят з високим вмістом м’ясних протеїнів. Ідеальний для кошенят до 12 місяців. Підтримує здоровий розвиток м'язів, кісток та травної системи.

Актуальна ціна

0,00 ₴
Кількість

  Не потрібно шукати акції чи купони

У нас постійно низькі ціни. Реєструйтесь на сайті для перегляду всіх знижок.

  Оплата карткою онлайн

Без переплат, комісій та в-1-клік. Економте час та гроші

  Свіжий корм

Більшість товару реалізується під переміщення зі складів імпортерів. Найсвіжіші строки придатності.

Опис товару

Побалуйте своє кошеня якісним харчуванням завдяки ACANA CAT HIGHEST PROTEIN KITTEN. Ця унікальна рецептура створена спеціально для задоволення потреб зростаючих кошенят до 12 місяців. Корм містить 75% високоякісних м’ясних інгредієнтів, включаючи м'ясо курчат та індички вільного вигулу, а також лосось. Це забезпечить вашому улюбленцю всі необхідні поживні речовини для здорового росту та розвитку, включаючи підтримку здоров'я серця, зору та травної системи. Завдяки своїм високопоживним складовим, ACANA CAT HIGHEST PROTEIN KITTEN допомагає зміцнити імунітет кошеняти, збільшує його активність та додає блиск шерсті. Розумна комбінація протеїнів, клітковини та пробіотиків робить цей корм невід'ємною частиною раціону вашого улюбленця. Обираючи ACANA CAT HIGHEST PROTEIN KITTEN, ви забезпечуєте своєму кошеняті найкращий старт у житті!

Розвиток зору та мозкової функції: речовини риб'ячого жиру підтримують здорову когнітивну функцію, а таурин допомагає підтримувати здоров'я сітківки.

Здорові м’язи та кістки: Високоякісні протеїни з м’ясних інгредієнтів сприяють розвитку та зміцненню м'язів і кісток.

Травна система: Композиція з пробіотиків та клітковини підтримує здоров'я травної системи кошеняти, збалансовуючи її мікрофлору.

Натуральні інгредієнти: Свіжі та сирі м’ясні інгредієнти роблять корм насиченим та ароматним, що привертає кошенят та задовольняє їх апетит.

Характеристики та атрибути товару

Бренд та артикул

Acana
a72325