• -15%
Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Barbecue Hearts" курячі серця барбекю 50г
search
  • Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Barbecue Hearts" курячі серця барбекю 50г

Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Barbecue Hearts" курячі серця барбекю 50г

Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Barbecue Hearts" курячі серця барбекю 50г

Німецький виробник Trixie пропонує Ласощі для котів Trixie PREMIO Barbecue Hearts 50 г (курка) для покращення раціону харчування кота, яка має чудові смакові якості в поєднанні з вітамінами і корисними речовинами.

Актуальна ціна

96,00 ₴
81,60 ₴ -15%
Кількість

  Не потрібно шукати акції чи купони

У нас постійно низькі ціни. Реєструйтесь на сайті для перегляду всіх знижок.

  Оплата карткою онлайн

Без переплат, комісій та в-1-клік. Економте час та гроші

  Свіжий корм

Більшість товару реалізується під переміщення зі складів імпортерів. Найсвіжіші строки придатності.

Опис товару

Німецький виробник Trixie пропонує Ласощі для котів Trixie PREMIO Barbecue Hearts 50 г (курка) для покращення раціону харчування кота, яка має чудові смакові якості в поєднанні з вітамінами і корисними речовинами. До складу входить потрібна кількість білків, жирів, мінералів, що чудово відобразиться на здоров’ї та самопочутті кота.
Основні переваги ласощів:- Зроблено з натуральних речовин- Чудові смакові якості- Не містить барвників та консервантів- Сприяє покращенню імунітету- Універсальне
Самопочуття і здоров’я кота буде завжди на високому рівні, що важливо для кожного люблячого господаря. Продукт допоможе укріпити здоров’я і імунітет вашого улюбленця, а зручна і надійна упаковка збереже ласощі на протязі довгого часу.
Ласощі для котів. Інгредієнти: куряча грудка (62%), гліцерин, масла та жири, мінеральні добавки, рисова мука, крохмаль батату, соєвий білок. Не містить цукру та глютену. Зберігати у сухому прохолодному місці. Аналітичний склад: білки 24,0%, жири 8,0%, сира зола 2,0%, клітковина 1,0%, вологість 21,0 %. Вага: 50 г. Зберігати в сухому прохолодному місці. Не містить барвники та консерванти. Без ГМО.

Характеристики та атрибути товару

Бренд та артикул

Trixie
42703