• -15%
Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Tuna Sandwiches" тунець 50г
search
  • Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Tuna Sandwiches" тунець 50г

Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Tuna Sandwiches" тунець 50г

Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Tuna Sandwiches" тунець 50г

Німецький виробник Trixie пропонує Ласощі для котів Trixie PREMIO Tuna Sandwiches 50 г (курка та риба) для покращення раціону харчування кота, які мають чудові смакові якості в поєднанні з вітамінами і корисними компонентами.

Актуальна ціна

108,00 ₴
91,80 ₴ -15%
Кількість

  Не потрібно шукати акції чи купони

У нас постійно низькі ціни. Реєструйтесь на сайті для перегляду всіх знижок.

  Оплата карткою онлайн

Без переплат, комісій та в-1-клік. Економте час та гроші

  Свіжий корм

Більшість товару реалізується під переміщення зі складів імпортерів. Найсвіжіші строки придатності.

Опис товару

Німецький виробник Trixie пропонує Ласощі для котів Trixie PREMIO Tuna Sandwiches 50 г (курка та риба) для покращення раціону харчування кота, які мають чудові смакові якості в поєднанні з вітамінами і корисними компонентами. До складу входить необхідна кількість білків, жирів, мінералів, що позитивно відобразиться на здоров’ї та самопочутті кота.
Основні позитивні риси ласощів:- Наповнено корисними речовинами- Прекрасні смакові якості- Не містить барвників та консервантів- Корисне для здоров’я- Підходить для всіх видів
Настрій і здоров’я кота буде завжди на високому рівні, що важливо для кожного люблячого господаря. Продукт допоможе укріпити здоров’я і імунітет вашого улюбленця, а зручна і надійна упаковка збереже ласощі на протязі довгого часу.
Додатковій корм для котів. Інгредіенти: тунець (35%), курка (30%), сайда (18%), картопляний крохмаль, гліцерін, сорбит, екстракт овочевих білків, хлорід натрію. Сирий білок – 25,0%, сира зола – 2,8%, Сирий жир – 2,0%, клітковина – 1,0%, вологи – 30,0%. Додаток: консерванти, антиоксіданти. Без ГМО.Вага 50гр. Поради до застосування: давати як закуску між прийомами їжі. Дозування на день див. на пакуванні.

Характеристики та атрибути товару

Бренд та артикул

Trixie
42731