• -15%
Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Rolls" курка/минтай 50г
search
  • Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Rolls" курка/минтай 50г

Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Rolls" курка/минтай 50г

Ласощі Trixie для котів Тріксі Преміо "Rolls" курка/минтай 50г

Німецький виробник Trixie пропонує Ласощі для котів Trixie PREMIO Rolls 50 г (курка та риба) для покращення раціону харчування кота, які мають чудові смакові якості в поєднанні з вітамінами і корисними речовинами.

Актуальна ціна

85,00 ₴
72,25 ₴ -15%
Кількість

  Не потрібно шукати акції чи купони

У нас постійно низькі ціни. Реєструйтесь на сайті для перегляду всіх знижок.

  Оплата карткою онлайн

Без переплат, комісій та в-1-клік. Економте час та гроші

  Свіжий корм

Більшість товару реалізується під переміщення зі складів імпортерів. Найсвіжіші строки придатності.

Опис товару

Німецький виробник Trixie пропонує Ласощі для котів Trixie PREMIO Rolls 50 г (курка та риба) для покращення раціону харчування кота, які мають чудові смакові якості в поєднанні з вітамінами і корисними речовинами. До складу входить необхідна кількість білків, жирів, мінералів, що чудово відобразиться на здоров’ї та настрої кота.
Основні переваги ласощів:- Наповнено корисними речовинами- Прекрасні смакові якості- Не містить барвників та консервантів- Сприяє покращенню імунітету- Підходить для всіх видів
Настрій і здоров’я кота буде завжди на високому рівні, що важливо для кожного люблячого господаря. Продукт допоможе укріпити здоров’я і імунітет вашого улюбленця, а зручна і надійна упаковка збереже ласощі на протязі довгого часу.
Додатковий корм для котів
Інгредієнти: курка (65%), сайда (18%), яєчний білок, гліцерин, риба і рибопродукти, сіль. Аналітичний склад: сирий білок 28,0%, сира зола 3,5%, сирий жир 2,0%, сира клітковина 0,4%, вологість 35,0%, фарбники (добавки схвалені правилами ЄС). Не містить барвників, цукру та глютен. Без ГМО. Поради щодо годування: давати щоденно 6-10 шматочків, залежно від розміру тварини, як добавку до основного раціону. Маса нетто: 50g (г). Зберігати в сухому прохолодному місці.

Характеристики та атрибути товару

Бренд та артикул

Trixie
42702