• -15%
Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Carpaccio with duck and fish з качкою та рибою 80г
search
  • Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Carpaccio with duck and fish з качкою та рибою 80г

Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Carpaccio with duck and fish з качкою та рибою 80г

Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Carpaccio with duck and fish з качкою та рибою 80г

Ласощі для собак Trixie PREMIO Carpaccio 80 г (качка та риба) від німецького бренду Trixie – це продукт, гармонічно поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини.

Актуальна ціна

145,00 ₴
123,25 ₴ -15%
Кількість

  Не потрібно шукати акції чи купони

У нас постійно низькі ціни. Реєструйтесь на сайті для перегляду всіх знижок.

  Оплата карткою онлайн

Без переплат, комісій та в-1-клік. Економте час та гроші

  Свіжий корм

Більшість товару реалізується під переміщення зі складів імпортерів. Найсвіжіші строки придатності.

Опис товару

Ласощі для собак Trixie PREMIO Carpaccio 80 г (качка та риба) від німецького бренду Trixie – це продукт, гармонічно поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини. Зроблений з натуральних компонентів, продукт наповнить організм улюбленця білками, жирами, мінералами, годуючи при цьому, порцією смачної їжі.
Основні переваги виробу:- Відмінний смак- Багатий на корисні елементи- Зроблений з натуральних продуктів- Позитивно впливає на здоров’я- Добре усвоюється організмом- Універсльний
Ласощі для собак Trixie PREMIO Carpaccio 80 г (качка та риба) чистять ротову порожнину від мікробів, сприяють укріпленню зубів і ясен, склад продукту наповнить організм пса енергією, дозволяючи йому більше часу грати і розважатись, що позитивно вплине на його самопочуття. Продукт не містить барвників, консервантів і ароматизаторів.
Харчова добавка для собак. Інгридіенти: м'ясо качки (65,5%), риба (20%), картопляний крохмаль,гліцерін, сорбіт, мінеральні додатки. Склад: білок 45,0%, Жир 6,0%, Сира зола 4,0%, Клітковина 1,0%, Вологість 30,0%. Вага 80г. Без ГМО. Не містить барвників та консервантів. Дозування на день див. на пакуванні. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в сухому, темному, прохолодному місці.

Характеристики та атрибути товару

Бренд та артикул

Trixie
31804