• -15%
Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Страйпс Omega Stripes курка 100г арт.31536
search
  • Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Страйпс Omega Stripes курка 100г арт.31536

Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Страйпс Omega Stripes курка 100г арт.31536

Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Страйпс Omega Stripes курка 100г арт.31536

Ласощі для собак Trixie PREMIO Omega Stripes 100 г (курка) від німецького бренду Trixie – це продукт, ідеально поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини.

Актуальна ціна

145,00 ₴
123,25 ₴ -15%
Кількість

  Не потрібно шукати акції чи купони

У нас постійно низькі ціни. Реєструйтесь на сайті для перегляду всіх знижок.

  Оплата карткою онлайн

Без переплат, комісій та в-1-клік. Економте час та гроші

  Свіжий корм

Більшість товару реалізується під переміщення зі складів імпортерів. Найсвіжіші строки придатності.

Опис товару

Ласощі для собак Trixie PREMIO Omega Stripes 100 г (курка) від німецького бренду Trixie – це продукт, ідеально поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини. Зроблений з натуральних компонентів, продукт наповнить організм улюбленця білками, жирами, мінералами, годуючи при цьому, порцією смачної їжі.
Основні переваги виробу:- Чудові смакові якості- Наповнений вітамітами- Зроблений з натуральних продуктів- Позитивно впливає на здоров’я- Добре усвоюється організмом- Підходить для всіх видів собак
Ласощі для собак Trixie PREMIO Omega Stripes 100 г (курка) очищають ротову порожнину від мікробів, сприяють укріпленню зубів і ясен, склад продукту наповнить організм пса енергією, дозволяючи йому більше часу грати і тренуватися, що позитивно вплине на його самопочуття. Продукт не містить барвників, консервантів і ароматизаторів.
Додатковий корм для собак з курячою грудкою та омега 3 і омега 6 насиченими кислотами.
Інгредієнти: куряча грудка (85%), крохмаль, гліцерин, сіль, льняна олія (омега 3 насичені кислоти 0,051% і омега 6 насичених кислот 0,003%). Аналітичний склад: сирий білок 60,0%, сира зола 7,0%, сирий жир 1,5%, сира клітковина 0,5%, вологість 18,0%. Не містить барвників. Без ГМО. Годування: давати 3-6 шт. в день, залежно від розміру тварини, як добавку до основного раціону. Маса нетто:100g (г). Зберігати у сухому прохолодному місці.

Характеристики та атрибути товару

Бренд та артикул

Trixie
31536