• -15%
Ласощі Trixie для собак Страйпс Light з м'ясом домашніх птахів 100г 10шт/упак
search
  • Ласощі Trixie для собак Страйпс Light з м'ясом домашніх птахів 100г 10шт/упак

Ласощі Trixie для собак Страйпс Light з м'ясом домашніх птахів 100г 10шт/упак

Ласощі Trixie для собак Страйпс Light з м'ясом домашніх птахів 100г 10шт/упак

Ласощі для собак Trixie Stripes Light 100 г (курка) від німецького виробника Trixie – це продукт, ідеально поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини.

Актуальна ціна

61,00 ₴
51,85 ₴ -15%
Кількість

  Не потрібно шукати акції чи купони

У нас постійно низькі ціни. Реєструйтесь на сайті для перегляду всіх знижок.

  Оплата карткою онлайн

Без переплат, комісій та в-1-клік. Економте час та гроші

  Свіжий корм

Більшість товару реалізується під переміщення зі складів імпортерів. Найсвіжіші строки придатності.

Опис товару

Ласощі для собак Trixie Stripes Light 100 г (курка) від німецького виробника Trixie – це продукт, ідеально поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини. Зроблений з натуральних компонентів, продукт наповнить організм улюбленця білками, жирами, мінералами, годуючи при цьому, порцією смачної їжі.

Основні переваги виробу:- Чудові смакові якості- Наповнений вітамітами- Зроблений з натуральних продуктів- Укріпляє здоров’я та імунітет- Добре усвоюється організмом- Універсльний

Ласощі для собак Trixie Stripes Light 100 г (курка) чистять ротову порожнину від мікробів, сприяють укріпленню зубів і ясен, склад продукту наповнить організм пса силами, дозволяючи йому більше часу грати і розважатись, що позитивно вплине на його настрій. Продукт не містить барвників, консервантів і ароматизаторів.

Ласощі і додатковий корм для собак. Збагачені вітамінами і антиоксидантами. Сприяють зміцненню імунної системи, підвищують енергійність Вашого собаки. Сприяють спалюванню жирів і зменшенню жирових відкладень. А також укр

Характеристики та атрибути товару

Бренд та артикул

Trixie
3156