• -15%
Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Rabbit Cubes шматочки із кроликом 100г
search
  • Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Rabbit Cubes шматочки із кроликом 100г

Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Rabbit Cubes шматочки із кроликом 100г

Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Rabbit Cubes шматочки із кроликом 100г

Ласощі для собак Trixie PREMIO Rabbit Cubes 100 г (кролик) від німецького виробника Trixie – це продукт, гармонічно поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини.

Актуальна ціна

158,00 ₴
134,30 ₴ -15%
Кількість

  Не потрібно шукати акції чи купони

У нас постійно низькі ціни. Реєструйтесь на сайті для перегляду всіх знижок.

  Оплата карткою онлайн

Без переплат, комісій та в-1-клік. Економте час та гроші

  Свіжий корм

Більшість товару реалізується під переміщення зі складів імпортерів. Найсвіжіші строки придатності.

Опис товару

Ласощі для собак Trixie PREMIO Rabbit Cubes 100 г (кролик) від німецького виробника Trixie – це продукт, гармонічно поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини. Зроблений з натуральних компонентів, продукт наповнить організм улюбленця білками, жирами, протеїном, годуючи при цьому, порцією смачної їжі.
Основні переваги виробу:- Чудові смакові якості- Багатий на корисні елементи- Не завдасть шкоди улюбленцю- Укріпляє здоров’я та імунітет- Легко засвоюється організмом- Підходить для всіх видів собак
Ласощі для собак Trixie PREMIO Rabbit Cubes 100 г (кролик) чистять ротову порожнину від мікробів, сприяють укріпленню зубів і ясен, склад продукту наповнить організм пса енергією, дозволяючи йому більше часу грати і розважатись, що позитивно вплине на його самопочуття. Продукт не містить барвників, консервантів і ароматизаторів.
Харчова добавка для собак. Інгридіенти: м'ясо кролика (70%), пшеничний крохмаль, гороховий білок, соевий білок, гліцерін, сорбіт. Склад: Білок 30,2%, Жир 10,0%, Сира зола 5,1%, Клітковина 0,7%, Вологість 26,6%.Без ГМО. Не містить барвників та консервантів. Дозування на день див. на пакуванні. Вага 100г. Зберігати у сухому прохолодному місці. Кінцевий термін придатності вказаний на упаковці.

Характеристики та атрибути товару

Бренд та артикул

Trixie
31545