• -15%
Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Chicken Bites курячігантельки XXL 300г
search
  • Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Chicken Bites курячігантельки XXL 300г

Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Chicken Bites курячігантельки XXL 300г

Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Chicken Bites курячігантельки XXL 300г

Ласощі для собак Trixie PREMIO Chicken Bites – це продукт, гармонічно поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини.

Актуальна ціна

340,00 ₴
289,00 ₴ -15%
Кількість

  Не потрібно шукати акції чи купони

У нас постійно низькі ціни. Реєструйтесь на сайті для перегляду всіх знижок.

  Оплата карткою онлайн

Без переплат, комісій та в-1-клік. Економте час та гроші

  Свіжий корм

Більшість товару реалізується під переміщення зі складів імпортерів. Найсвіжіші строки придатності.

Опис товару

Ласощі для собак Trixie PREMIO Chicken Bites – це продукт, гармонічно поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини. Зроблений з натуральних компонентів, продукт наповнить організм улюбленця білками, жирами, мінералами, годуючи при цьому, порцією смачної їжі.
Основні переваги продукту:- Відмінний смак- Наповнений вітамітами- Зроблений з натуральних продуктів- Позитивно впливає на здоров’я- Легко засвоюється організмом
Ласощі для собак Trixie PREMIO Chicken Bites 300 г (курка) очищають ротову порожнину від мікробів, сприяють укріпленню зубів і ясен, склад продукту наповнить організм пса силами, дозволяючи йому більше часу грати і розважатись, що позитивно вплине на його самопочуття. Продукт не містить барвників, консервантів і ароматизаторів.
Інгридієнти: курка (58%), сиром'ятна шкіра, картопляний крохмал, гліцерин, соєвий білок, сорбіт, сіль. Аналітичні дані: Сирий білок 56,0%, Сира зола 2,0%, Сирий жир 2,0%, Сира клітчатка 1,0%, Вологість 18,0%. Вага: 300г.Без ГМО. Не містить барвників та консервантів. Дозування на день див. на пакуванні. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в сухому, темному, прохолодному місці.

Характеристики та атрибути товару

Бренд та артикул

Trixie
31802