• -15%
Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Chicken Flags куряче філе 100г
search
  • Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Chicken Flags куряче філе 100г

Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Chicken Flags куряче філе 100г

Ласощі Trixie для собак Тріксі Преміо Chicken Flags куряче філе 100г

Ласощі для собак Trixie PREMIO Chicken Flags 100 г (курка) від німецького виробника Trixie – це продукт, гармонічно поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини.

Актуальна ціна

145,00 ₴
123,25 ₴ -15%
Кількість

  Не потрібно шукати акції чи купони

У нас постійно низькі ціни. Реєструйтесь на сайті для перегляду всіх знижок.

  Оплата карткою онлайн

Без переплат, комісій та в-1-клік. Економте час та гроші

  Свіжий корм

Більшість товару реалізується під переміщення зі складів імпортерів. Найсвіжіші строки придатності.

Опис товару

Ласощі для собак Trixie PREMIO Chicken Flags 100 г (курка) від німецького виробника Trixie – це продукт, гармонічно поєднуючий в собі смакові якості і корисні речовини. Зроблений з натуральних компонентів, продукт наповнить організм улюбленця білками, жирами, мінералами, годуючи при цьому, порцією смачної їжі.
Основні переваги виробу:- Відмінний смак- Наповнений вітамітами- Зроблений з натуральних продуктів- Укріпляє здоров’я та імунітет- Добре усвоюється організмом- Підходить для всіх видів собак
Ласощі для собак Trixie PREMIO Chicken Flags 100 г (курка) очищають ротову порожнину від мікробів, сприяють укріпленню зубів і ясен, склад продукту наповнить організм пса енергією, дозволяючи йому більше часу грати і тренуватися, що позитивно вплине на його настрій. Продукт не містить барвників, консервантів і ароматизаторів.
Додатковий корм для собак з курячой грудок. Годування: давати 3-6 шт. в день, залежно від розміру тварини, як добавку до основного раціону. 

Характеристики та атрибути товару

Бренд та артикул

Trixie
31539