• -10%
Acana Pacifica Dog Recipe 11.4 кг
search
  • Acana Pacifica Dog Recipe 11.4 кг
  • Acana Pacifica Dog Recipe 11.4 кг
  • Acana Pacifica Dog Recipe 11.4 кг
  • Acana Pacifica Dog Recipe 11.4 кг
  • Acana Pacifica Dog Recipe 11.4 кг

Acana Pacifica Dog Recipe 11.4 кг

Acana Pacifica Dog Recipe 11.4 кг

Acana Pacifica Dog Recipe для собак всіх порід та всіх стадій життя. Містить 70% якісних м'ясних інгредієнтів, 30% овочів, фруктів та трав. Без зерна, сої, кукурудзи, пшениці та тапіоки.

Актуальна ціна

6 397,00 ₴
5 757,30 ₴ -10%

Знижки на Acana до 20%
для зареєстрованих покупців
Реєстрація з Google чи Facebook в 1 клік

Реєстрація open_in_new

Кількість

  Не потрібно шукати акції чи купони

У нас постійно низькі ціни. Реєструйтесь на сайті для перегляду всіх знижок.

  Оплата карткою онлайн

Без переплат, комісій та в-1-клік. Економте час та гроші

  Свіжий корм

Більшість товару реалізується під переміщення зі складів імпортерів. Найсвіжіші строки придатності.

Опис товару

Acana Pacifica Dog Recipe - ідеально підходить для собак всіх порід та всіх стадій життя. Цей раціон створений з особливою турботою про якість і здоров'я вашого улюбленця, використовуємо тільки преміальні інгредієнти.

У складі корму 70% м'ясних інгредієнтів - цільна макрель, оселедець, морський окунь, хек та камбала, які щоденно доставляються на наші кухні. Решта 30% складають ретельно збалансовані фрукти, овочі та трави, такі як шпинат, цільний гарбуз, мускатний гарбуз, морква, яблука та груші, які забезпечують високий рівень поживних речовин та клітковини.

Наші інгредієнти постачаються від перевірених фермерів, скотарів та рибалок, з якими ми співпрацюємо десятиліттями. Це дозволяє нам гарантувати високу якість та безпеку кожної партії корму.

Основні інгредієнти - свіжий або сирий оселедець, макрель та камбала - роблять цю рецептуру максимально поживною та забезпечують вашого собаку високопротеїновим раціоном із найвищим вмістом м'ясних інгредієнтів.

Гранули покриті ліофілізованою печінкою, що забезпечує неймовірний смак, якого жадає ваш собака. Створений у Канаді з найкращих інгредієнтів з усього світу, Pacifica Recipe Dog гарантує здорове та щасливе життя вашого улюбленця.

Без зерна, сої, кукурудзи, пшениці та тапіоки, наш раціон підходить навіть для собак з чутливим травленням. Усе для того, щоб ви могли бути впевнені у кожному купленому пакеті.

Переваги:

  • 70% якісних м'ясних інгредієнтів: Цільна макрель, оселедець, морський окунь, хек та камбала забезпечують високий рівень білків.
  • 30% овочів, фруктів та трав: Шпинат, цільний гарбуз, морква, яблука та груші забезпечують всі необхідні поживні речовини та клітковину.
  • Без зерна, сої, кукурудзи, пшениці та тапіоки: Ідеально підходить для собак з чутливим травленням.
  • Створено в Канаді: Гарантована якість із найкращих інгредієнтів з усього світу.

Характеристики та атрибути товару

Бренд та артикул

Acana
a54111

Характеристики

Група Товарів
Acana Pacifica Dog
Варіант Групи Товарів
11.4 кг